Wij gaan verhuizen

Lourens Juristen gaat per 1 januari 2024 verhuizen naar het Kennemerplein 6 - 14, met postcode 2011 MJ in Haarlem!

We zullen ons dan aarden in het pand van Frame Offices, terwijl we tevens een nevenvestiging aanhouden in het Smart Business Center, wat zich vanaf 2024 zal vestigen aan de Robijnstraat 78 in Alkmaar.


Waarom verhuizen?

Onze verhuizing naar Frame Offices in Haarlem is het gevolg van onze groeiende behoefte aan geschikte huisvesting en betere bereikbaarheid. Onze hoofdlocatie bevindt zich in het vervolg dan ook pal aan het perron van een van de oudste en meest smaakvolle treinstations in Nederland: Haarlem. Deze locatie was doorslaggevend voor ons, gezien het feit dat onze medewerkers en opdrachtgevers vanuit verschillende delen van het land komen. Aan de andere kant heeft het Smart Business Center in Alkmaar, waar we momenteel gevestigd zijn, recentelijk haar capaciteit verminderd en zal zich in het nieuwe jaar verplaatsen naar een kleinere locatie aan de Robijnstraat.


Wat bedoelen jullie met Frame Offices?

Frame Offices kan je zien als een bedrijfsverzamelgebouw die zich profileert als community met een fijne business dynamiek. Het biedt niet alleen ruimte voor ons groeiende team, maar ook diverse faciliteiten, waaronder een inpandig restaurant, voldoende vergaderruimtes, een lounge én potentiële nieuwe zakelijke relaties. Bovendien is de locatie uitstekend bereikbaar, met het treinstation van Haarlem op slechts enkele minuten loopafstand en parkeermogelijkheden in de nabijgelegen parkeergarage Station in de Lange Herenstraat voor onze bezoekers die met de auto komen.


En jullie postbus en telefoonnummer dan?

Met de verhuizing wijzigt ook ons postadres naar onze vestiging in Haarlem. Onze telefoonnummers blijven ongewijzigd, maar vanaf nu zijn we ook bereikbaar op nummer 085 800 11 26 vanwege de nieuwe locatie in Haarlem.


Ben je benieuwd naar ons nieuwe kantoor?

Stuur dan vooral even een berichtje, we leiden je maar al te graag een keertje rond. En de koffie? Die is – met dank aan restaurant Locael – nu nóg beter!